Story Tv
2010. február 01. írta: kirchner

Story Tv

2006. január 1-jén – új kereskedelmi kábelcsatorna jött létre Magyarországon, a Story Televízió. A Sanoma Budapest Kiadói Rt. együttműködve alapította több tévés és gazdasági személyiségekkel, mint például Frei Tamás, Borsány-Gyenes András és Pákozdi Sándor. A vezető magazinkiadó az alaptőke 25%-kát biztosította.

Magyarországon egyre nagyobb a Story televízió lefedettsége, szinte minden kábelháztartásban fogható a magyar és külföldi sztárokra, hírességekre, pletykákra fókuszáló, minőségi szórakoztatást és exkluzív tartalmat szolgáltató 4-es csatorna adása. Az új 4-es csatorna 2005 őszén kezdte el próbaadását. A nézők belső gyártású és külföldi licenc műsorokkal találkozhatnak, napi 18 órában, reggel 7-től hajnali 1 óráig. A csatornán sorozatok, tévéjátékok, családi filmek és különböző show műsorok jellemzőek.

Az új televízió igazgatóságában olyan szakemberek ülnek, mint Frei Tamás, Borsány-Gyenes András, vagy a Sport1 csatorna volt vezérigazgatója és Pákozdi Sándor, aki több vezető pozíciót töltött be korábban a bankszektorban. A kiadót Ruszkai Nóra vezérigazgató-helyettes és Steff József gazdasági igazgató képviseli a testületben.

A kutatások azt támasztják alá, hogy a sztárokról szóló hírek, pletyka-műsorok jelenleg a legnépszerűbbek az olvasók és tévénézők körében. A nézői piac ismerete, a minőségi női magazinok és bulvárlapok kiadásából származó tapasztalatok komoly tudást biztosítanak a Story tévé sikeres működtetéséhez.

A Sanoma tévés üzletágának életre hívásával egyaránt jelen lesz a nyomtatott, az online és az elektronikus médiában is. A Sanoma, a Story televízió létrehozásával és ennek piacon való részvételével bővíteni szeretné szolgáltatási körét a médiafogyasztók és a hirdetők irányában.

Adatok
Indult 2006. január 1.
Ország Magyarország
Vételkörzet
Földi sugárzás
Szolgáltató Csatorna
Antenna Digital  
Műholdas vétel
Szolgáltató Csatorna
UPC Direct  
DigiTV  
T-Home Sat TV  
Kábeles vétel
Szolgáltató Csatorna
UPC  
T-Kábel  
Fibernet  
DigiKábel  
IPTV ADSL-en keresztül
Szolgáltató Csatorna
T-Home  
TVnet  
InviTV

A bejegyzés trackback címe:

https://tvtarsasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr181720465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása